Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

Υπηρεσίες

Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ): Απολαύστε το διάλειμμά σας

Στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου το ταξίδι σας γίνεται άνετα και ποιοτικά καθώς ανά τακτά διαστήματα συναντάτε είτε κάποιο Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ), είτε κάποιο Χώρο Στάθμευσης και Ανάπαυσης που σας βοηθούν να κάνετε ένα μικρό αλλά πολύ σημαντικό διάλειμμα στο ταξίδι σας, όποτε και όταν το χρειάζεστε. Σύμφωνα με έρευνες ένα μικρό διάλειμμα ανάπαυσης στο ταξίδι βοηθά σημαντικά στην μείωση των τροχαίων ατυχημάτων που προκαλούνται από την κόπωση των οδηγών.

Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.)

ΣΕΑ Χ.Θ Πρατήριο Καυσίμων Υπηρεσίες Εστίασης Αναλυτικές Πληροφορίες
ΑΛΜΥΡΟΥ 270 aegean new Goodys Logo smallFLOCAFE Logo small Info
ΝΙΚΑΙΑΣ 343 aegean new logo gregorys el Info
ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ 374 eko new Goodys Logo smallFLOCAFE Logo small Info
ΣΚΟΤΙΝΑΣ 411 avin new autogrill Info
ΚΟΡΙΝΟΥ 447 shell new plympusplaza Info

Στους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών που έχουν ολοκληρωθεί λειτουργούν:

  • Πρατήρια ανεφοδιασμού καυσίμων (σε 24ωρη βάση)
  • Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης ελαστικών (Βουλκανιζατέρ)
  • Υπηρεσίες εστίασης (Εστιατόρια, καφέ)
  • Κατάστημα Mini Market
  • Μηχανήματα άμεσης ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ)
  • Τουαλέτες

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι χώροι των Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου είναι πλήρως προσβάσιμοι στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

 

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.