Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

Υπηρεσίες

Μηχανήματα αυτόματης πληρωμής

Ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου καλωσορίζει τον νέο, εύκολο και γρήγορο τρόπο πληρωμής διοδίων, που θα λειτουργεί αυτόματα σε 24ωρη βάση.

Τα Μηχανήματα Αυτόματων Πληρωμών, που βρίσκονται σε λωρίδες των Πλευρικών Σταθμών Διοδίων του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, είναι από τα πλέον σύγχρονα καθώς δίνουν την δυνατότητα πληρωμής με κέρματα και χαρτονομίσματα, ενώ σας επιστρέφουν και τα ρέστα, αν υπάρχουν.

apm

 

Χρήση Αυτόματου Μηχανήματος Πληρωμών

1ο βήμα: Εισάγετε τα χρήματα στο καλάθι αν πρόκειται για κέρματα ή στην ειδική σχισμή αν πρόκειται για χαρτονομίσματα.
2ο βήμα: Παίρνετε την απόδειξη και τα ρέστα σας, αν υπάρχουν, από τις ανάλογες σχισμές του μηχανήματος.
3ο βήμα: Περνάτε μόλις ο σηματοδότης γίνει πράσινος και ανοίξει η μπάρα.

Σημείωση: Τα μηχανήματα αυτόματης πληρωμής δέχονται τα ακόλουθα κέρματα των 0,10€ / 0,20€ / 0,50€ / 1€ / 2€ καθώς και χαρτονομίσματα των 5€ / 10€ / 20€ / 50€. Σχετική βοηθητική σήμανση υπάρχει και επάνω στο κάθε μηχάνημα. Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθούν μη αποδεκτά κέρματα, αυτά επιστρέφονται από την θυρίδα για τα ρέστα.

 

 apm help
Για όποια τυχόν βοήθεια χρειαστείτε κατά την αυτόματη συναλλαγή σας, πιέστε το ειδικό κουμπί Βοήθειας/Ενδοεπικοινωνίας (στο κίτρινο πεδίο του μηχανήματος) και το προσωπικό μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας εξυπηρετήσει.

Στην περίπτωση που το μηχάνημα δεν σας βγάλει όλα τα ρέστα, δεν βγάλει απόδειξη, δεν ανοίξει αυτόματα τη μπάρα, καθώς και στην περίπτωση που δεν έχετε μετρητά να πληρώσετε για την διέλευσή σας, παρακαλούμε όπως πιέσετε το κουμπί Βοήθειας/Ενδοεπικοινωνίας προκειμένου ο αρμόδιος υπάλληλος του Σταθμού Διοδίων να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας εξυπηρετήσει.

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.