Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

eway

Τηλεφωνική Αίτηση

Τηλεφωνείστε στην γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2410741440 και πραγματοποιήστε εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σας, απλά δίνοντάς μας τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία του οχήματος (ή των οχημάτων), για τα οποίο θέλετε να αποκτήσετε πομποδέκτες eway.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα σας αποστείλουμε δωρεάν τον eway πομποδέκτη (ή τους πομποδέκτες) σας στο χώρο που επιθυμείτε.

Οι τηλεφωνικές γραμμές της Εξυπηρέτησης Πελατών λειτουργούν όλη την εβδομάδα (Δευτέρα έως Κυριακή) από τις 07:00 το πρωί έως και τις 10:00 το βράδυ και είναι στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν σε ότι αφορά στην υπηρεσία eway.

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.