Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

eway

Εκπτωτικά Προγράμματα LOCAL

Για την διευκόλυνση των οδηγών ΙΧ που χρησιμοποιούν καθημερινά τον Αυτοκινητόδρομο δημιουργήθηκαν τα εκπτωτικά προγράμματα eway LOCAL.

eway

Τα eway LOCAL είναι μια νέα ομάδα προγραμμάτων ηλεκτρονικών διελεύσεων του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου που προσφέρουν εκπτώσεις έως και 80% στις μηνιαίες διελεύσεις σας από έναν σταθμό διοδίων της επιλογής σας.

Τα προγράμματα eway LOCAL απευθύνονται σε οδηγούς οχημάτων κατηγορίας 2 (Ελαφρά οχήματα / Οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος μέχρι 2,20μ.) και αφορούν αποκλειστικά και μόνο στις διελεύσεις που πραγματοποιούνται με τη χρήση πομποδέκτη eway.

Χρησιμοποιώντας κάποιο από τα προγράμματα& eway LOCAL έχετε για το Σταθμό Διοδίων που θα επιλέξετε, κλιμακούμενες εκπτώσεις μέχρι και τις 60 διελεύσεις σας που πραγματοποιήθηκαν εντός του ιδίου μήνα, από τον ίδιο Σταθμό Διοδίων. Παρακαλούμε σημειώστε πως αντίστοιχες εκπτώσεις δεν ισχύουν για τις διελεύσεις σας από τους άλλους Σταθμούς Διοδίων του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου.

Επιλέξτε τώρα και εσείς το εκπτωτικό πρόγραμμα eway LOCAL που σας εξυπηρετεί περισσότερο για τις διελεύσεις σας και να επωφεληθείτε των σχετικών εκπτώσεων.

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Πελασγία LOCAL eway local κατάλογος eway
Μοσχοχώρι LOCAL eway local κατάλογος eway
Μακρυχώρι LOCAL eway local κατάλογος eway
Πυργετός LOCAL eway local κατάλογος eway
Λεπτοκαρυά LOCAL eway local κατάλογος eway
Κλειδί LOCAL eway local κατάλογος eway

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.