Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

eway

Εκπτωτικό Πρόγραμμα BIKE

eway Εκπτωτικό Πρόγραμμα BIKE Άν οδηγείτε μηχανή ή τρίκυκλο επιλέξτε το εκπτωτικό πρόγραμμα eway BIKE για την οικονομικότερη μετακίνηση σας, εξασφαλίζοντας εκπτώσεις σε όλους τους σταθμούς διοδίων του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου.
   
Μηνιαίες Διελεύσεις  Έκπτωση ανά διέλευση 

Με μήνυμα «Περάστε ηλεκτρονικά και πληρώστε... τα μισά!» το eway BIKE, απευθύνεται σε αναβάτες μηχανών, δικύκλων και τρικύκλων οχημάτων (κατηγορία 1) και αφορά αποκλειστικά και μόνο στις διελεύσεις που πραγματοποιούνται με την χρήση της Έξυπνης Κάρτας (Smart Card) eway BIKE.

Με το πρόγραμμα eway BIKE οι αναβάτες έχουν τη δυνατότητα να περνούν έως και 90% φθηνότερα στους Σταθμούς Διοδίων του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, καθώς ισχύουν κλιμακωτές εκπτώσεις για τις μηνιαίες διελεύσεις τους.

eway κατάλογος

Τιμοκατάλογος eway BIKE

1η - 6η 0%
7η - 12η 90%
13η - 18η 0%
19η - 24η 90%
25η - 30η 0%
31η - 36η 90%
37η - 42η 0%
43η - 48η 90%
49η και πάνω 0%

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.