Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

eway

Απλά Συνδρομητικά Προγράμματα

eway Συνδρομητικό πρόγραμμα basic eway Συνδρομητικό πρόγραμμα basic 2 eway Συνδρομητικό πρόγραμμα basic 3 eway Συνδρομητικό πρόγραμμα basic 4 eway Συνδρομητικό πρόγραμμα compined
Basic (1.0, 1.1, 1.2) Basic (2.0, 2.1, 2.2) Basic (3.0, 3.1, 3.2) Basic (4.0, 4.1, 4.2) Combined (0, 1, 2)

 

Για την εξυπηρέτηση των ιδιαίτερων αναγκών κάθε οδηγού, έχουν δημιουργηθεί συνδρομητικά προγράμματα eway ξεχωριστά για κάθε μία κατηγορία οχημάτων, όπως φαίνεται και από τον παρακάτω πίνακα.

 ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 

Basic (1.0, 1.1, 1.2)

Το εξειδικευμένο συνδρομητικό πρόγραμμα Basic 1 αφορά δίκυκλα και τρίκυκλα (οχήματα κατηγορίας 1) που περνάνε από τις χειροκίνητες λωρίδες (με εισπράκτορα) του αυτοκινητοδρόμου αλλά χρεώνουν ηλεκτρονικά την διέλευση τους στην κάρτα SMART CARD.

  κατάλογος eway

Basic (2.0, 2.1, 2.2)

Το συνδρομητικό πρόγραμμα Basic 2 είναι σχεδιασμένο για οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος μέχρι 2,20μ. (οχήματα κατηγορίας 2). Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν συνήθως τα επιβατικά οχήματα (ΙΧ).

Basic (3.0, 3.1, 3.2)

Το συνδρομητικό πρόγραμμα Basic 3 είναι σχεδιασμένο για οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, με δύο ή τρεις άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20μ. (οχήματα κατηγορίας 3). Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν συνήθως τα μικρά φορτηγά και τα λεωφορεία.

Basic (4.0, 4.1, 4.2)

Το συνδρομητικό πρόγραμμα Basic 4 είναι σχεδιασμένο για οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, με τέσσερις ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20μ. (οχήματα κατηγορίας 4). Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν συνήθως τα φορτηγά.

Combined (0, 1, 2)

Το συνδρομητικό πρόγραμμα Combined είναι σχεδιασμένο για οχήματα διαφορετικών κατηγοριών που εντάσσονται όλα σε έναν ενιαίο συνδρομητικό λογαριασμό.

Με τα παραπάνω προγράμματα οι συνδρομητές του eway προμηθεύονται έναν ηλεκτρονικό πομποδέκτη για κάθε όχημά τους (κατηγορίας 2, 3 ή 4) ή μια eway SMART CARD για κάθε δίκυκλο/τρίκυκλο τους. Αφού προσθέσουν χρήματα στον λογαριασμό τους μπορούν με την χρήση του πομποδέκτη και της SMART CARD να περνάνε (από την αντίστοιχη λωρίδα σύμφωνα τις οδηγίες χρήσης του πομποδέκτη και της SMART CARD) από τους Σταθμούς Διοδίων του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου. Επιπρόσθετα, δίνεται η δυνατότητα χρήσης των πομποδεκτών eway (για τις κατηγορίες 2, 3 & 4) και σε όλα τα συνεργαζόμενα οδικά δίκτυα (βλ. Συχνές Ερωτήσεις eWay-->Διέλευση από Σταθμούς Διοδίων-->1η ερώτηση) ,πιο εύκολα, πιο άνετα και πιο γρήγορα.

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.