Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

eway

Έρευνες Πελατών

Στην υπηρεσία eway δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη γνώμη των πελατών/συνδρομητών μας καθώς έτσι μπορούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να ικανοποιούμε καλύτερα τις ανάγκες τους. Στα πλαίσια αυτά, πραγματοποιούμε Έρευνες Ικανοποίησης Πελατών τα αποτελέσματα των οποίων μπορείτε να βρείτε ακολούθως :

Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών eway -2016

Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών eway -2014

Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών eway -2013

Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών eway -2012

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.