Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

 • SOS 1075

eway

Επικοινωνία

Για όλα τα θέματα που αφορούν στο eway βρισκόμαστε συνεχώς στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε τυχόν απορίες και ερωτήματά σας αλλά και για να διεκπεραιώσουμε τα αιτήματα σας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:

 1. επισκεφτείτε τα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών (Σ.Ε.Π.) που λειτουργούν (09:00 - 17:00, Δευτέρα έως Παρασκευή) στους σταθμούς διοδίων:
  • Πελασγίας (κατεύθυνση προς Αθήνα)
  • Μακρυχωρίου (κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη)
  • Κλειδιού(κατεύθυνση προς Αθήνα)
 2. καλέστε την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση (07:00 - 22:00, Δευτέρα έως Κυριακή) στο 2410 741 440
 3. μέσω φαξ στο 2410 741 436
 4. μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.