Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

Η εταιρία

Σύνδεσμοι

 

Μέλος της HELLASTRON

Από τα τέλη του 2014 η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου αποτελεί μέλος του φορέα "Ελληνικές Υποδομές και Οδοί με Διόδια", με διακριτικό τίτλο "HELLASTRON" (HELLENIC ASSOCIATION of TOLL ROAD NETWORK) στον οποίο συμμετέχουν όλοι οι σύγχρονοι αυτοκινητόδρομοι και οι υποδομές με διόδια που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Συμμετοχή στο Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»

Από τον Ιούνιο του 2008, μόλις 3 μήνες μετά την Έναρξη Λειτουργίας του αυτοκινητόδρομου, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου έγινε μέλος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (ΙΟΑΣ) συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις του Ινστιτούτου, διοργανώνοντας σε συνεργασία με αυτό εκπαιδεύσεις και δράσεις με γνώμονα την Οδική Ασφάλεια.

Στόχος της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου μέσα από την συνεργασία της με το Ινστιτούτο είναι να προάγει την Οδική Ασφάλεια αλλά και να αναβαθμίσει το αίσθημα ασφάλειας των οδηγών του αυτοκινητόδρομου Αιγαίου.

Συμμετοχή στο Ελληνικό Δίκτυο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Ως μέλος του Ελληνικού Δικτύου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), από το 2010, και ως μία από τις πρωτοπόρες Ελληνικές Εταιρίες πιστοποιημένη με το SA 8000, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ενημερώνεται για τις πρωτοβουλίες, τις δράσεις και τις εμπειρίες των μελών του Δικτύου σε ότι αφορά στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Συμμετοχή στο Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών

Aπό τον Ιανουάριο του 2011 η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών και συμμετέχει ενεργά στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του ΕΙΕΠ για την «προώθηση, τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη διάχυση γνώσης και εμπειρίας όσον αφορά στην εξυπηρέτηση πελατών στην Ελληνική αγορά», (www.customerservice.gr).

Στόχος της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου είναι, μέσα και από τη συνεργασία με το ΕΙΕΠ, να προάγει ακόμη περισσότερο τον ρόλο του οδηγού στους σύγχρονους ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους και να εξελίξει ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες προς αυτόν υπηρεσίες.

EIEP

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.