Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

Η εταιρία

Εταιρική Υπευθυνότητα

Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας 2017

 

Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας 2016

H Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας για το έτος 2016 της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου - σύμφωνα με τις διεθνείς οδηγίες του GRI G4 (Global Reporting Initiative) – έχει πλέον εκδοθεί.

Στην Έκθεση, εκτός από τα στοιχεία για τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιήσαμε το 2016 σε ότι αφορά στην κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον – καταγράφεται η δέσμευσή μας στους Στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης όπως αυτοί αναφέρονται στην Ατζέντα 2030 των Ηνωμένων Εθνών.

O Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας δήλωσε επ’ αυτού : «Απόφαση της Διοίκησης είναι να συμβάλλουμε ενεργά στην προώθηση της ευημερίας και της ασφάλειας των ανθρώπων, της προστασίας του περιβάλλοντος και της καταπολέμησης της φτώχιας, θέτοντας ως προτεραιότητα την επίτευξη των στόχων που συνδέονται άμεσα με τις δραστηριότητες και προκλήσεις του κλάδου μας, καθώς και με τα ουσιαστικά θέματα, που προκύπτουν από την παρούσα έκθεση».

 

Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας 2015

Με χαρά ανακοινώνουμε την έκδοση της Έκθεσης Εταιρικής Υπευθυνότητας για το έτος 2015, την πρώτη κατά σειρά έκθεση βιωσιμότητας που εκδίδει η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου σύμφωνα με τις διεθνείς οδηγίες του GRI G4 (Global Reporting Initiative).

Η Έκθεση μας παρουσιάζει αναλυτικά τα στοιχεία, τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιήσαμε το 2015, την συνεισφορά μας δηλαδή στην κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον. Η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί σημαντικό συστατικό της πολιτικής της Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου με στόχο μια καλύτερη κοινωνία, την προστασία του περιβάλλοντος και την συνεισφορά μας στις τοπικές οικονομίες που δραστηριοποιούμαστε.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το 2015 η Εταιρία μας:

- Πραγματοποίησε συντονισμένες και έγκαιρες επεμβάσεις σε 15.000 συμβάντα

- Εκπαίδευσε το 60% του προσωπικού της

- Ανακύκλωσε 77.5 τόνους αποβλήτων και εμπλούτισε με 7.000 φυτά την κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου

- Ανέλαβε εξ ολοκλήρου το κόστος διέλευσης των κατόχων καρτών ΑμΕΑ

- Ευαισθητοποίησε 1.200 μαθητές και 400 δάσκαλους/καθηγητές σε θέματα οδικής ασφάλειας

- Αποκατέστησε το σύστημα βιολογικού καθαρισμού της Σκοπέλου, επισκεύασε και προμήθευσε με νέο εξοπλισμό το Κέντρο Υγείας του νησιού.

O Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας δήλωσε «Κύριο αντικείμενο της Εταιρίας αποτελεί η συνεχής αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας, την οποία προάγουμε μέσω στοχευμένων παρεμβάσεων και δράσεων τόσο για τους εργαζόμενούς μας όσο και για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Η ικανοποίηση των οδηγών από τις υπηρεσίες που παρέχει η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της εταιρικής μας φιλοσοφίας».

 

 

 

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.