Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

Ανακοινώσεις

Αποκλεισμός του τμήματος του αυτοκινητόδρομου προς Αθήνα από τον Α/Κ Γλύφας έως τον Α/Κ Ραχών - Αχλαδιού για εργασίες αναβάθμισης της Πληροφοριακής Σήμανσης και των Γεφυρών Σήμανσης.

Αποκλεισμός του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως των Α/Κ Λεπτοκαρυάς (μέσω των σηράγγων) και στις δύο κατευθύνσεις για εργασίες συντήρησης των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων.
Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλακτικά από την Παλαιά Εθνική Οδό (μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών).

Αποκλεισμός του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως των Α/Κ Λεπτοκαρυάς (μέσω των σηράγγων) και στις δύο κατευθύνσεις για εργασίες συντήρησης των ηλεκτρονικών συστημάτων και την παράλληλη διευθέτηση κατασκευαστικών λεπτομερειών.
Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την Παλαιά Εθνική Οδό (μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών).

Διακοπή της κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου προς Αθήνα στο τμήμα από τον Η-Α/Κ Ανατολικός Κατερίνης έως τον Α/Κ Νότιος Κατερίνης για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης της Πληροφοριακής Σήμανσης και συντήρησης των Γεφυρών Σήμανσης.

θα πραγματοποιούνται εργασίες αναβάθμισης της Πληροφοριακής Σήμανσης και των Γεφυρών Σήμανσης στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου προς Αθήνα από τον Η-Α/Κ Ανατολικός Κατερίνης έως τον Α/Κ Νότιος Κατερίνης χωρίς να πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του τμήματος και εκτροπή της κυκλοφορίας, αλλά με αποκλεισμό είτε μεσαίας και δεξιάς λωρίδας είτε αριστερής και μεσαίας λωρίδας.

Διακοπή της κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου προς Θεσσαλονίκη στο τμήμα από τον Α/Κ Εφέσου έως τον Α/Κ Νότιο Κατερίνης για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης της Πληροφοριακής Σήμανσης και συντήρησης των Γεφυρών Σήμανσης.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής θα υπάρχει μείωση διοδίων στο Μετωπικό και Πλευρικό Σταθμό Λεπτοκαρυάς με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

Διακοπή της κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου προς Θεσσαλονίκη στο τμήμα από τον Α/Κ Ραχών-Αχλαδιού έως τον Α/Κ Γλύφας, για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης της Πληροφοριακής Σήμανσης και συντήρησης των Γεφυρών Σήμανσης

Από 22:00 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων μέσα από τις σήραγγες για εκτέλεση εργασιών συντήρησης.

Από Τρίτη 27/5 έως και Πέμπτη 30/5 καθημερινά από 08:00 έως 20:30 διακοπή της κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου προς Θεσσαλονίκη στο τμήμα από τον Α/Κ Μακρύγιαλου έως τον Α/Κ Μεθώνης λόγω εργασιών αναβάθμισης πληροφοριακής σήμανσης και συντήρησης γεφυρών σήμανσης.

Από Τρίτη 14/5 έως και Παρασκευή 17/5 και καθημερινά από 07:00 έως 19:00 διακοπή της κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, από Α/Κ Αερινού έως τον Α/Κ Βελεστίνου για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης πληροφοριακής σήμανσης και συντήρησης γεφυρών σήμανσης.Καθημερινά από ώρα 07:00 έως και ώρα 20:00 - Διακοπή της Κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, δηλαδή στην Παλαιά Εθνική Οδό Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς για την εκτέλεση των προγραμματισμένων εξαμηνιαίων εργασιών Συντήρησης των Μέτρων Βραχοπροστασίας της Κοιλάδας των Τεμπών. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τον νέο αυτοκινητόδρομο μέσω των Σηράγγων των Τεμπών και του Πλαταμώνα.Διακοπή της κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου προς Αθήνα στο τμήμα από Α/Κ Αιγινίου έως τον Α/Κ Μεθώνης,καθημερινά από 08:00 έως 19:00, για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης της Πληροφοριακής Σήμανσης και συντήρησης των Γεφυρών Σήμανσης.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και της Κοιλάδας των Τεμπών, θα γίνει δε και αναστολή είσπραξης διοδίων στους μετωπικούς σταθμούς του Μακρυχωρίου και της Λεπτοκαρυάς.

 

Στην κατεύθυνση προς Αθήνα, από Α/Κ Αερινού (ΧΛΜ 305) έως Α/Κ Μικροθηβών (ΧΛΜ 297) για εργασίες αναβάθμισης της κυκλοφοριακής σήμανσης και συντήρησης των γεφυρών σήμανσης.

(πατήστε εδώ για την Αστυνομική Απόφαση)

 

Τετάρτη 23/01/2019 και από 09:00 έως 12:00

 

Ολικός αποκλεισμός του τμήματος από τον Α/Κ Συκουρίου (χ.θ. 362) έως τον Βόρειο Α/Κ Λάρισας (χ.θ. 367) στην κατεύθυνση ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για την εκτέλεση εργασιών.

Οι οδηγοί που θα κινούνται προς Θεσσαλονίκη θα εξέρχονται από τον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Συκουρίου στην επαρχιακή οδό στην κατεύθυνση προς Λάρισα, στη συνέχεια στην επαρχιακή οδό Λάρισας - Αγιοκάμπου και τέλος δεξιά στην Π.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη έως τον Βόρειο Α/Κ Λάρισας απ' όπου θα εισέρχονται και πάλι στον αυτοκινητόδρομο από τον 2ο κλάδο εισόδου.

Καθ' όλη τη διάρκεια του αποκλεισμού ο Σταθμός Διοδίων του Μακρυχωρίου στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη δεν θα εισπράττει διόδια.

Σελίδα 1 από 8

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.