Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

Ανακοινώσεις

16 Νοε

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου: Διακοπή κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Αθήνα στον Α/Κ Νέας Εφέσσου (Χ.Θ. 427 +203)

 

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου
από 15:15
  Η κυκλοφορία μεταξύ Αθήνας-Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Αθήνα έχει διακοπεί και διεξάγεται μέσω της παρακάτω εκτροπής:
Έξοδος στον Α/Κ Κλειδιού - Εγνατία – Κοζάνη - Ελασσόνα και είσοδος στον Α/Κ Γυρτώνης.

Αναλυτικότερα:

Σήμερα Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 15:15 διακόπηκε η κυκλοφορία στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου στη ΧΘ 427+203 (Α/Κ Νέας Εφέσου), λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, τα οποία σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα γεωμορφολογικά φαινόμενα της ευρύτερης περιοχής είχαν σαν αποτέλεσμα τη συγκέντρωση ιδιαίτερα αυξημένου όγκου υδάτων σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στις ανάντη και κατάντη περιοχές του Αυτοκινητοδρόμου και στη συνέχεια στον αυτοκινητόδρομο.
Η κυκλοφορία μεταξύ Αθήνας-Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Αθήνα έχει διακοπεί και διεξάγεται μέσω της παρακάτω εκτροπής:
Έξοδος στον Α/Κ Κλειδιού - Εγνατία – Κοζάνη - Ελασσόνα και είσοδος στον Α/Κ Γυρτώνης.

Ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή συνιστάται στους οδηγούς που κινούνται στη συγκεκριμένη περιοχή (Α/Κ Νέας Εφέσου) με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που οι συνθήκες επιδεινωθούν στη διάρκεια των επόμενων ωρών, η κυκλοφορία θα διακοπεί και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Στην περίπτωση αυτή, θα εφαρμοστεί η αντίστοιχη εκτροπή (έξοδος στον Α/Κ Γυρτώνης – Ελασσόνα - Κοζάνη – Εγνατία και είσοδος στον Α/Κ Κλειδιού).
Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα διεξάγεται χωρίς προβλήματα από Ράχες έως Α/Κ Λιτοχώρου και από Ν.Α/Κ Κατερίνης έως Κλειδί.
Παρακαλούμε τους οδηγούς να οδηγούν προσεκτικά και με χαμηλές ταχύτητες εφόσον κινούνται στην εν λόγω περιοχή και να ακολουθούν τις υποδείξεις της Τροχαίας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρίας (2410741440) και να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα της Εταιρία

Διαβάστηκε 2100 φορές

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.