Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

Ανακοινώσεις

14 Σεπ

Παρασκευή 15/09 - Έναρξη λειτουργίας του Σημείου Εξυπηρέτησης Πελατών Κλειδιού

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017:

Κατόπιν ολοκλήρωσης των κατασκευαστικών εργασιών του Σταθμού Διοδίων Κλειδιού, το Σημείο Εξυπηρέτησης Πελατών  ξεκινά τη λειτουργία του στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του εν λόγω Σταθμού. 

Παράλληλα, την Πέμπτη 28/9/2017 στο ΣΕΠ Κλειδιού μεταφέρονται οι λειτουργίες του ΣΕΠ Λεπτοκαρυάς.

Τέλος, την Πέμπτη 28/9/2017 οι λειτουργίες του ΣΕΠ Αλμυρού μεταφέρονται στο ΣΕΠ Πελασγίας.

Για την εξυπηρέτηση σας, τα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών που λειτουργούν στους αντίστοιχους σταθμούς διοδίων της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, είναι τα ακόλουθα:

στην κατεύθυνση προς Αθήνα:

  • ΣΕΠ Κλειδιού (ΔΕ- ΠΑ, 09:00 - 17:00)
  • ΣΕΠ Πελασγίας (ΔΕ - ΠΑ, 09:00 - 17:00)

στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη:

  • ΣΕΠ Μακρυχωρίου (ΔΕ- ΠΑ, 09:00 - 17:00)

XARTHS SEP

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, η Εξυπηρέτηση Πελατών είναι καθημερινά στη διάθεσή σας καλώντας το 2410 741440, (ΔΕ-ΚΥ, 07:00-22:00).

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.

 

Διαβάστηκε 2082 φορές

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.