Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

Ανακοινώσεις

13 Μαϊ

Έκπτωση εως και 70% στις διελεύσεις στα διόδια

Με την χρήση του ewaysmall/ eway της Αυτοκινητόδρος Αιγαίου

Περνώντας εύκολα και γρήγορα από τις ηλεκτρονικές λωρίδες του eway, μπορείτε πλέον να έχετε και εκπτώσεις και μειωμένες τιμές, στα διόδια του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου. Εκπτώσεις και μειωμένες τιμές που μπορούν να οδηγήσουν συνολικά σε μείωση του κόστους, ανά διέλευση, έως και στο 70%.

Με το eway οι οδηγοί μπορούν να έχουν και μειωμένες τιμές στα διόδια από Λαμία μέχρι Λάρισα (Διόδια Πελασγίας και Μοσχοχωρίου) και επιπλέον κλιμακούμενες εκπτώσεις σε ένα σταθμό διοδίων της επιλογής τους.

Πιο συγκεκριμένα, έκπτωση έως και 25% έχουν οι οδηγοί φορτηγών και λεωφορείων που περνούν από τις ηλεκτρονικές λωρίδες του eway , στα διόδια από Ράχες Φθιώτιδας μέχρι Λάρισα (Διόδια Πελασγίας και Μοσχοχωρίου) . Ενώ έως και 70% φτάνει η έκπτωση για τους οδηγούς ΙΧ και μηχανών στα ίδια διόδια, που κάνουν παράλληλα χρήση του αντίστοιχου εκ πτωτικού προγράμματος eway LOCAL .

Όσοι από τους οδηγούς δεν διαθέτουν eway μπορούν εύκολα και άμεσα να το αποκτήσουν δωρεάν :

  • στα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών (λειτουργούν στους Σταθμούς Διοδίων του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου με την σχετική σήμανση)
  • στο τηλέφωνο 2410 74144
Διαβάστηκε 4706 φορές

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.