Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

Ανακοινώσεις

20 Νοε

Π. Παντελεημονας - γέφυρα Μπουντολα : Εκ περιτροπης κυκλοφορία


Δεύτερα 21.11 και Τριτη 22.11 από 07:30 έως 15:00

Για την εκτελεση εργασιων στην χ.θ. 405 - Π. Παντελεημονας - γέφυρα Μπουντολα θα πραγματοποιείται εκ περιτροπης εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας των δυο κατευθύνσεων απο το ενα ρεύμα κυκλοφοριας, υπο τις οδηγίες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ν. Πιερίας.

(πατήστε εδώ για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις)

Διαβάστηκε 1294 φορές

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.