Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

Ανακοινώσεις

30 Δεκ

Ο Επιχειρησιακός Μηχανισμός της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου βρίσκεται σε ετοιμότητα ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων

 

Συνιστούμε και στους οδηγούς που θα ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου να λάβουν και αυτοί κάποια απλά αλλά σημαντικά μέτρα:

  • Προσπαθήστε να αλλάξετε το σχεδιασμό του ταξιδιού σας και να μετακινηθείτε πριν την έλευση ή μετά τη λήξη της κακοκαιρίας και κατά προτίμηση με το φως της ημέρας.

  • Εάν δεν έχετε χειμερινά ελαστικά, τότε να έχετε πάντα μαζί μας αλυσίδες, τις οποίες πρέπει να έχετε τοποθετήσει και αφαιρέσει ξανά πριν ταξιδέψετε ώστε να είστε σίγουροι ότι είναι σε καλή κατάσταση.

  • Φροντίστε να έχετε πάντοτε όσο πιο γεμάτο γίνεται το ρεζερβουάρ, γιατί ενδέχεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περισσότερο και να περιλαμβάνει στάσεις.

  • Ακολουθείστε τις οδηγίες της Τροχαίας.

  • Εάν χρειαστεί να σταματήσετε στον Αυτοκινητόδρομο σταματήστε μόνο δεξιά. Ειδικά η αριστερή λωρίδα πρέπει να μένει πάντα ανοικτή, καθώς εκεί κινούνται κατά κύριο λόγο τα εκχιονιστικά.

  • Μην προσπερνάτε ποτέ τα εκχιονιστικά μηχανήματα. Ακολουθήστε τα σε ασφαλή απόσταση.

  • Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης καλέστε τον αριθμό 1075.

Διαβάστηκε 1958 φορές

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.