Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

Δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας

Οδική Ασφάλεια

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου υλοποιεί προγράμματα που αντικείμενό τους έχουν την προώθηση της Οδικής Ασφάλειας, τόσο ενδο-εταιρικά όσο και στην Κοινωνία.

Προβολή άρθρων...

Χορηγίες / Δωρεές

Η πολιτική της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου σε ότι αφορά στις χορηγίες είναι η υποστήριξή της οικονομική, υλική ή και με εργασία αποκλειστικά στους τομείς της Εκπαίδευσης, της Υγείας και της Πρόνοιας.

Προβολή άρθρων...

Περιβάλλον

Εκτός των υποχρεώσεων που απορρέουν από τη Σύμβαση Παραχώρησης, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προχωρά σε δράσεις που αφορούν στο περιβάλλον και αποδεικνύουν ότι η Εταιρία έχει ενσωματώσει στις δραστηριότητές της και στις επαφές της με άλλα μέρη περιβαλλοντικούς προβληματισμούς.

Προβολή άρθρων...

Βραβεύσεις

Η Εταιρία, υλοποιώντας προγράμματα και δράσεις που αποδεικνύουν τη δέσμευσή της σε ότι αφορά στις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης βραβεύεται.

Προβολή άρθρων...

Επισκέψεις

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου υποδέχεται στο Έργο και ξεναγεί φοιτητές και μαθητές, Φορείς και Αρχές των περιοχών στις οποίες δραστηριοποιείται καθώς και εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου και της Κυβέρνησης.

Προβολή άρθρων...

Συμμετοχή σε Συνέδρια

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου συμμετέχει σε Συνέδρια και Ημερίδες οι εργασίες των οποίων σχετίζονται με το αντικείμενο της Εταιρίας. Με αυτό τον τρόπο αποκτάται/παρέχεται τεχνογνωσία η εφαρμογή της οποίας προσδίδει υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών.

Προβολή άρθρων...

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.