Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

 • SOS 1075

eway

Τρόποι Ανανέωσης / Πληρωμής

Σημεία Προσθήκης Χρημάτων Τρόπος Προσθήκης Χρημάτων Ανώτατο Ποσό Πληρωμής Αμεσότητα / Χρόνος Προσθήκης Χρημάτων alert Σημεία Προσοχής!
Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
 • Με Μετρητά

Μέχρι 500€ ανά ημερήσια κατάθεση

üΤα χρήματα είναι άμεσα διαθέσιμα στον ewayλογαριασμό σας.  
 • Μέσω Τραπεζικής Κάρτας (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη)
Χωρίς όριο ποσού κατάθεσης
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών
 • Μέσω Τραπεζικής Κάρτας (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη).
Χωρίς όριο ποσού κατάθεσης üΤα χρήματα είναι άμεσα διαθέσιμα στον ewayλογαριασμό σας.  
Εισπράκτορας Σταθμού Διοδίων της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
 • Με Μετρητά στον εισπράκτορα διοδίων
Μέχρι 500€ ανά ημερήσια κατάθεση üΤα χρήματα είναι άμεσα διαθέσιμα στον ewayλογαριασμό σας.  
Συστημικές Τράπεζες
 • Κατάθεση σε ταμείο υποκαταστήματος Τραπέζης (PiraeusBank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα)
 • Ιnternetbanking της Τράπεζας σας (PiraeusBank, AlphaBank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα)
 • Phonebanking της Τράπεζας σας (PiraeusBank, AlphaBank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα)
Χωρίς όριο ποσού κατάθεσης üΤα χρήματα σας είναι διαθέσιμα σε μία (1) εργάσιμη ημέρα.
 • Στις Ηλεκτρονικές Πληρωμές αναζητήστε  στη λίστα πληρωμών την Εταιρεία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. (δεν θα βρείτε την καταχώρηση ως eway).
 • Θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να διαθέτετε τον Κωδικό Τραπεζικής Πληρωμής του eway λογαριασμού σας, προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η συναλλαγή σας.

 

 • Σημείωση: Κατά την ανανέωση του λογαριασμού σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης επιβαρύνεστε με τυχόν έξοδα πληρωμής, όπως αυτά ορίζονται από τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς
Σημειώστε πώς το ελάχιστο ποσό χρημάτων που μπορείτε να προσθέσετε στον eway λογαριασμό σας, μετά την αρχική ενεργοποίηση του πομποδέκτη σας, είναι 10 €.

 Η υπηρεσία ηλεκτρονικών διοδίων eway διασφάλισε για τους συνδρομητές της, τη δυνατότητα ανανέωσης/προσθήκης χρημάτων στους λογαριασμούς eway μέσω του διατραπεζικού ηλεκτρονικού συστήματος, Dias Debit. Αναλυτική λίστα με τις τράπεζες-μέλη του διατραπεζικού ηλεκτρονικού συστήματος ΔΙΑΣ μπορείτε να βρείτε εδώ.

  

alert Κατά τις διαδικασίες προσθήκης χρημάτων μέσω των ηλεκτρονικών συστημάτων πληρωμών των τραπεζών (web banking, bank application κλπ) αναζητήστε από την λίστα των εταιρειών την Εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. υπηρεσία της οποίας είναι και το eway

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σε προσθήκη χρημάτων μέσω υποκαταστήματος τραπέζης, ακολουθείται η Διαδικασία Τραπεζικής Κατάθεσης (πατήστε εδώ για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά).

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.