Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

eway

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση & Υποστήριξη

Επικοινωνείτε με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση του eway στο 2410 741440.

Οι τηλεφωνικές γραμμές της Εξυπηρέτησης Πελατών λειτουργούν όλη την εβδομάδα (Δευτέρα έως Κυριακή) από τις 07:00 το πρωί έως και τις 10:00 το βράδυ και είναι στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν σε ότι αφορά στην υπηρεσία eway.

Οι υπάλληλοι της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης μπορούν να σας ενημερώσουν για οτιδήποτε αφορά τον eway συνδρομητικό σας λογαριασμό αλλά και να σας παρέχουν όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου.

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017