Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

eway

Δικαιολογητικά για Ιδιώτες

Δικαιολογητικά για Ιδιώτες

Για τη διευκόλυνσή σας και την άμεση εξυπηρέτησή σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία eway, απαραίτητο είναι να έχετε μαζί σας τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  1. Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή Δίπλωμα οδήγησης (προς επίδειξη, εάν είστε ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος που θα υπογράψει την αίτηση σύμβαση).
  2. Εξουσιοδότηση υπογεγραμμένη από τον ενδιαφερόμενο, με βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής (σε περίπτωση εγγραφής Ιδιώτη από τρίτο πρόσωπο).

back button

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.