Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

 • SOS 1075

eway

Υποστήριξη / Εξυπηρέτηση Πελατών

Στην εξυπηρέτηση πελατών του eway μπορούμε να σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε αφορά τον eway συνδρομητικό σας λογαριασμό αλλά και να σας παρέχουμε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για την νέα υπηρεσία Διαλειτουργικότητας των ηλεκτρονικών διοδίων.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:

 1. επισκεφτείτε τα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών (ΣΕΠ) που λειτουργούν (09:00 - 17:00, Δευτέρα έως Παρασκευή) στους σταθμούς διοδίων:
  • Πελασγίας (κατεύθυνση προς Αθήνα)
  • Μακρυχωρίου (κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη)
  • Κλειδιού (κατεύθυνση προς Αθήνα)
 2. καλέστε την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση (07:00 - 22:00, Δευτέρα έως Κυριακή) στο 2410 741 440
 3. μέσω φαξ στο 2410 741 436
 4. μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνσηΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σημείωση: Παρακαλούμε σημειώστε πως για πληροφορίες σχετικά με συνδρομητικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί σε άλλο οδικό δίκτυο, θα πρέπει να επικοινωνείτε απευθείας με την εξυπηρέτηση πελατών του αντίστοιχου οδικού δικτύου.

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.