Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

eway

Εφαρμογή Υπολογισμού Οφέλους eway LOCAL

Τα προγράμματα eway LOCAL αφορούν εκπτώσεις στις διελεύσεις που πραγματοποιούνται στα συμπλέγματα διοδίων (μετωπικούς και πλευρικούς σταθμούς). Η εφαρμογή υπολογίζει το κέρδος χρήσης του eway LOCAL σε σχέση με τις διελεύσεις μόνο από τους μετωπικούς σταθμούς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενδεικτικά.

Επιλέξτε το πακέτο eway LOCAL:

Κατηγορία Οχήματος: Ελαφρά οχήματα (Οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος έως 2,20μ.)

Αριθμός διελεύσεων ανά μήνα από τον μετωπικό σταθμό διοδίων: 
Υπολογισμός Οφέλους Μοσχοχώρι μετ' επιστροφής

Επωφεληθείτε από το νέο eway πρόγραμμα και εξασφαλίστε προνομιακές τιμές από την 1η μετ’ επιστροφής μετακίνηση στο σταθμό διοδίων Μοσχοχωρίου. Επιλέγοντας το νέο πρόγραμμα έχετε 80% έκπτωση στη 2η διέλευση που πραγματοποιείται εντός 10 ωρών από το σταθμό διοδίων Μοσχοχωρίου.

Κατηγορία Οχήματος: Ελαφρά οχήματα (Οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος έως 2,20μ.)

Ταξίδια μετ' επιστροφής (2 διελεύσεις εντός 10 ωρών) από το σταθμό διοδίων Μοσχοχωρίου : ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.