Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

eway

Υπολογισμός οφέλους eway με εκπτωτικά πακέτα LOCAL

Για την διευκόλυνση των οδηγών ΙΧ που χρησιμοποιούν καθημερινά τον Αυτοκινητόδρομο δημιουργήθηκαν τα εκπτωτικά προγράμματα eway LOCAL με εκπτώσεις έως και 80% στις μηνιαίες διελεύσεις σας από έναν σταθμό διοδίων της επιλογής σας. eway

Υπολογίστε το όφελος της χρήσης κάποιου πακέτου eway LOCAL με την χρήση της ακόλουθης εφαρμογής.

Σημείωση: Τα προγράμματα eway LOCAL αφορούν εκπτώσεις στις διελεύσεις που πραγματοποιούνται στα συμπλέγματα διοδίων (μετωπικούς και πλευρικούς σταθμούς). Η εφαρμογή υπολογίζει το κέρδος χρήσης του eway LOCAL σε σχέση με τις διελεύσεις μόνο από τους μετωπικούς σταθμούς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενδεικτικά.

Εφαρμογή Υπολογισμού Οφέλους eway LOCALΕπιλέξτε το πακέτο eway LOCAL:

Κατηγορία Οχήματος:

Αριθμός διελεύσεων ανά μήνα από τον μετωπικό σταθμό διοδίων: 
ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.