Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

eway

* Η υπηρεσία αποστολής μέσω courier διατίθεται μόνο για διευθύνσεις εντός Ελλάδος.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Σε αυτά τα στοιχεία θα εκδίδονται τα φορολογικά παραστατικάΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΩΝ/ΠΑΚΕΤΟΥ
(Παρακαλούμε όπως συμπληρώσατε τα κάτωθι πεδία μόνο εάν η διεύθυνση είναι διαφορετική από την αναφερόμενη πιο πάνω)
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
(Θα είναι το πρόσωπο με το οποίο θα επικοινωνούμε για οτιδήποτε έχει σχέση με τον λογαριασμό σας και το μόνο που θα μπορεί να ενημερώνεται για το χρηματικό υπόλοιπο και την κατάσταση του λογαριασμού.)

Γενικές Παρατηρήσεις ως προς την παραλαβή του πομποδέκτη. (προαιρετικό)
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
(Παρακαλούμε όπως συμπληρώσατε τα στοιχεία του οχήματος σας. Για προσθήκη επιπλέον οχήματος πατήστε το πλήκτρο "Προσθήκη Οχήματος")
Εκπτωτικό Πρόγραμμα Μοσχοχώρι μετ’ επιστροφής (από 1η Μαΐου)

Tο νέο πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους οδηγούς οχημάτων κατηγορίας 2 πραγματοποιούν διελεύσεις εντός 10 ωρών, από τον εν λόγω σταθμό, με προνομιακή τιμή €4,80, συνολικά για τις 2 διελεύσεις, αντί των €8,00

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Μοσχοχώρι μετ’ επιστροφής

Εκπτωτικά Προγράμματα LOCAL

Τα εκπτωτικά προγράμματα LOCAL διατίθενται μόνο για οχήματα κατηγορίας 2 (οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος μέχρι 2,20μ.) και προσφέρουν εκπτώσεις έως 80% σε ένα Σταθμό Διοδίων της επιλογής σας.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα LOCAL

Εκπτωτικό Πρόγραμμα για Μηχανές BIKE

Το εκπτωτικό πρόγραμμα BIKE έχει δημιουργηθεί, όπως φανερώνει και το όνομά του, για την διευκόλυνση αλλά και την οικονομικότερη μετακίνηση των οδηγών μηχανών και τρικύκλων που ταξιδεύουν στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου. Προσφέρει εκπτώσεις έως 90% σε όλους τους Σταθμούς Διοδίων του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo πρόγραμμα BIKE

Επιθυμώ να εγγραφώ στο πρόγραμμα :
 
   


Επιθυμώ μόνο την ηλεκτρονική αποστολή των μηνιαίων λογαριασμών διελεύσεων (τιμολογίων) του συνδρομητικού μου λογαριασμού .

να λαμβάνω ενημερωτικά δελτία (newsletters) σχετικά με τις υπηρεσίες και δράσεις της εταιρείας.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους για διέλευση από τον Αυτοκινητόδρομο, Τμήμα ΠΑΘΕ Μαλιακός-Κλειδί με Συνδρομητικά Προγράμματα.
ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.