Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

eway

* Η υπηρεσία αποστολής μέσω courier διατίθεται μόνο για διευθύνσεις εντός Ελλάδος.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
(Σε αυτά τα στοιχεία θα εκδίδονται τα φορολογικά παραστατικά και θα αποστέλλονται οι μηνιαίες αναλυτικές καταστάσεις λογαριασμού)ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΩΝ/ΠΑΚΕΤΟΥ
(Παρακαλούμε όπως συμπληρώσατε τα κάτωθι πεδία μόνο εάν η διεύθυνση είναι διαφορετική από την αναφερόμενη πιο πάνω)
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
(Θα είναι το πρόσωπο με το οποίο θα επικοινωνούμε για οτιδήποτε έχει σχέση με τον λογαριασμό σας και το μόνο που θα μπορεί να ενημερώνεται για το χρηματικό υπόλοιπο και την κατάσταση του λογαριασμού.)

Γενικές Παρατηρήσεις ως προς την παραλαβή του πομποδέκτη. (προαιρετικό)
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
(Παρακαλούμε όπως συμπληρώσατε τα στοιχεία του οχήματος σας. Για προσθήκη επιπλέον οχήματος πατήστε το πλήκτρο "Προσθήκη Οχήματος")
Εκπτωτικά Προγράμματα LOCAL

Τα εκπτωτικά προγράμματα LOCAL διατίθενται μόνο για οχήματα κατηγορίας 1 (δίκυκλα, τρίκυκλα) και κατηγορίας 2 (οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος μέχρι 2,20μ.) και προσφέρουν εκπτώσεις έως 80% σε ένα Σταθμό Διοδίων της επιλογής σας.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα LOCAL

Εκπτωτικό Πρόγραμμα για Μηχανές BIKE

Το εκπτωτικό πρόγραμμα BIKE έχει δημιουργηθεί, όπως φανερώνει και το όνομά του, για την διευκόλυνση αλλά και την οικονομικότερη μετακίνηση των οδηγών μηχανών και τρικύκλων που ταξιδεύουν στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου. Προσφέρει εκπτώσεις έως 90% σε όλους τους Σταθμούς Διοδίων του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo πρόγραμμα BIKE

Επιθυμώ να εγγραφώ στο πρόγραμμα :

Επιθυμώ μόνο την ηλεκτρονική αποστολή των μηνιαίων λογαριασμών διελεύσεων (τιμολογίων) του συνδρομητικού μου λογαριασμού .Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους για διέλευση από τον Αυτοκινητόδρομο, Τμήμα ΠΑΘΕ Μαλιακός-Κλειδί με Συνδρομητικά Προγράμματα.
ΕΣΠΑ

espa logo new 2017